Guru dobbers

Grid View:

F1 Carbon Stem Float

(0)
2,80€ / stuk
In Voorraad

Super populaire originele Mick Wilkinson patronen. Ontworpen voor F1 vissen, maar ook perfect voor zilvervisjeswerk. Zichtbare medium holle plastic antenne.Slanke lichamen die weinig weerstand en finesse bieden. Carbon stelen die beter geschikt zijn voor het vissen op de drop, waardoor de dobber langzamer tot rust komt bij het strung-out shot...

Pinger Wire Stem Float

(0)
2,90€ / stuk
In Voorraad

Een super populair Mick Wilkinson ontwerp, dat echt allround is voor de commerciële visserij. Zoals de naam al suggereert, is hij perfect voor het vissen van pellets, maar ook voor allerlei soorten aas bij het vissen op karper, F1's en commerciële waterenDe balans tussen zichtbaarheid, sterkte en stabiliteit is perfect. De draadsteel maakt deze dob..

Margin Diamond Float

(0)
2,90€ / stuk
In Voorraad

Ontworpen met grote vissen in gedachten, voor het vangen langs de kant. De Margin Diamonds zitten super stabiel dankzij de vorm van het lichaam in combinatie met een dikke 0,9mm glasvezel steel, die ook ongelooflijk sterk is en helemaal door de dobber loopt tot in de punt.Dit is essentieel bij het margevissen, omdat grote vissen het water en aas va..

Bobbie Float

(0)
2,90€ / stuk
In Voorraad

De Bobbie dobber is primair ontworpen voor de meeste commerciële karper- en F1 hengel vissituaties. De Bobbie is een supersterke dobber met een goed zichtbare 1.8mm holle plastic antenne die perfect past bij grotere aassoorten en grotere visscenario's. De Bobbie heeft een slank lichaamspatroon dat minimale weerstand biedt, maar nog steeds geno..

Diamond Float

(0)
2,90€ / stuk
In Voorraad

Een gerenommeerd patroon dat oorspronkelijk is ontworpen door Mick Wilkinson en Steve Ringer. Een lange en stabiele dobber, ontwikkeld voor het vissen met aas zoals vlees, maïs en pellets, wanneer een stabiele presentatie nodig is - de ultieme dobber voor het kortvissen.De diamond heeft een lange, stabiele fiberglas steel, geschikt voor alle omstan..

Pinger Carbon Stem Float

(0)
2,90€ / stuk
In Voorraad

Een super populair Mick Wilkinson ontwerp, dat echt allround is voor de commerciële visserij, identiek aan de Pinger Wire, maar met een carbon steel. Zoals de naam al doet vermoeden, is hij perfect voor het vissen van pellets, maar ook voor allerlei soorten aas bij het vissen op karper, F1's en commerciële waterDe carbon steel maakt de dobber zeer ..

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6