Kruidenhoek

Grid View:

Batman kruiden mengeling

(0)
14,95€ / kg
In Voorraad

Is een kruidenmengeling van verschillende soorten kruiden.Deze mix is een ware killer gebleken, kan gecombineerd  worden met verschillende mixen.Heeft een zeer krachtige geur, waardoor flavour overbodig word.Deze mengeling mix gebruiken wij ook in onze Explosion boilie...

Chillipoeder

(0)
6,35€ / kg
In Voorraad

De chilipeper is een veel gebruikte vrucht die door de aanwezige capsaïcine vele gerechten scherp van smaak maakt en in de volksmond Spaanse peper wordt genoemd. De hoeveelheid capsaïcine bepaalt de uiteindelijke scherpte van een chilipeper. Chilipoeder is gedroogde en fijngemalen chilipepers. Dat karpers ook geweldig positief reageren op capsaïcin..

Curcumma

(0)
7,93€ / kg
In Voorraad

Kurkuma wordt gewonnen uit de wortel van de Curcuma Longa plant. Het is een vast bestanddeel van kerriepoeder (curry). Kurkuma is mild bitter van smaak. Het merendeel van de kurkuma-oogst komt uit India. Kurkuma heeft een zeer duidelijk aroma. Het is een van de meest gebruikte ingrediënten in currygerechten en zorgt voor smaak en kleur...

Fenugriek

(0)
6,76€ / kg
In Voorraad

Fenegriek heeft een kruidige, bittere smaak en is één van de ingrediënten die op de – inmiddels legendarische - 'Lijst van Loeb'(*) staan. Fenegriek spant hierin misschien wel de kroon, want eigenlijk staat het drie keer vermeld op die lijst. Maple flavour en koffie flavour worden namelijk gemaakt op basis van fenegriek. Een échte regelrechte knall..

Gemalen koriander

(0)
6,89€ / kg
In Voorraad

..

Gerookte paprika

(0)
11,10€ / kg
In Voorraad

Gerookte paprika heeft een veel betere smaak en meer uitgesproken geur dan gewone paprika.Zowel zeelt als grote vis is er gek op...

Kruidnagel

(0)
47,70€ / kg
In Voorraad

..

Lookpoeder

(0)
9,52€ / kg
In Voorraad

Knoflook in poedervorm wordt verkregen door knoflooktenen te drogen en te malen. Knoflook is een kruid met een zeer doordringende smaak en geur. Knoflookpoeder is al jaren een favoriet additief van vele karperaars. Het voegt naast een specifieke geur en smaak ook voedingsstoffen toe die in langtermijn aas gunstig zijn voor de vis en worden aangewen..

Paprika

(0)
9,03€ / kg
In Voorraad

Paprikapoeder wordt gemaakt van gedroogde en daarna gemalen paprika’s waarvan de pitten verwijderd zijn. Paprikapoeder komt in vijf gradaties voor: zacht, bijna zoet, edelzoet, scherp en heel scherp. Bij MTC gebruiken we enkel de Edelsüss kwaliteit. Een mooi rood poeder met een enorme aantrekkingskracht op karpers. Deze is hoofdzakelijk te wijden a..

Uienpoeder

(0)
8,07€ / kg
In Voorraad

Uipoeder is een smaakmaker pur sang. De meest bekende is de gele ui, met een geelbruine schil. Deze ui heeft de, voor ons zo bekende, pittige uiensmaak. Uipoeder is crème van kleur en is fijner gemalen dan uiengranulaat. Het aroma van uienpoeder is uitgesproken en vol zowel van geur als smaak. Een trigger van jewelste. Is minstens evengoed als het ..

Zeezout

(0)
0,89€ / kg
In Voorraad

Zout is een smaakmaker en mag niet ontbreken in een Mix...

Aromazout

(0)
10,00€ / kg
In Voorraad

Aromazout is een basismix van zout en diverse kruiden en een grote smaakversterker.Dosage: 30gr per kg droge mix...

Mosterdzaad

(0)
12,20€ / kg
In Voorraad

Mosterdzaad is niet alleen een basisingrediënt voor een zelfgemaakte mosterd, het is ook een pittige smaakmaker.Dit is ook één van de ingrediënten die in onze Batman mengeling zit...

Venkel

(0)
8,77€ / kg
In Voorraad

Venkel heeft een laxerend effect, opgepast heeft een anijsachtige geur.Oppassen met de dosering of het zal de andere ingrediënten overtreffen.Dosering: 5%ênten..

Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14