Vincent LepanSalut à tous, je m'appelle Vincent LEPAN, j'ai 41 ans. Passionné de pêche depuis l'âge de 5 ans, je me suis mis à la pêche de la carpe depuis environ 25 ans. La majorité de mes pêches se fait en étang,gravière et lac de barrage. J'ai intégré la team discovery carpline en tant que testeur france il y a 1 an et j'ai pu découvrir des appâts au top.

Bart van Nes
Ik ben Bart van Nes, 52 jaar en woonachtig in de randstad in Nederland. Als kind begonnen met karpervisser op de locale watertjes, later de wat grotere meren, kanalen en rivieren in Nederland. Op dit moment vindt mijn visserij voornamelijk plaats in Frankrijk en België waar ik het liefst de grote rivieren bevis. Ik vis al jaren voor Discovery Carpline omdat ik kwaliteit en versheid hoog in het vaandel draag.

Peter ThijsmeijerBegonnen met het vissen op karper op mijn 16 jaar, nadat ik een karper ving van rond de 19 pond op mijn kleine werphengeltje. Verkocht was ik gelijk en er bestond geen andere vis meer voor mij op dat moment. Met de eerste uitgave van Rini Groothuisboek onder mijn arm ben ik alles gaan uitproberen. Pen- en Korstvissen vormen de hoofdmoot van mijn visserij en af en toe werd er een grote aardappekl op het talud van een recreatieplas gegooid. Het vissen in Frankrijk vind ik geweldig van de grote openbare wateren tot aan een knus betaalwater. Ik vind het allemaal prachtig. In 2017 ben ik gaan vissen met boilies van Discovery carpline en heb een daarmee een moeilijk Nederlands water aangepakt. Gekozen voor de Thai Chicken boilie omdat deze mij erg exclusief leek. Regelmatig voeren (5x per week 3kg over 2 plekken). Dat was een schot in de roos, want in 2 maanden werden er 25 karpers gevangen waaronder 2 mooie dertigers. Tevens mocht ik na 38 jaar op karpervissen mijn eerste nederlandse veertiger begroeten. Het spreekt natuurlijk vanzelf dat ik Dimitri van Discovery Carpline een warm hart toedrag en vertrouwen heb in zijn boilie lijn.


Wesley Looman


Mijn naam is Wesley Looman, 29 jaar en woonachtig in nederland. Vroeger ben ik begonnen in de polder slootjes bij mij in de buurt, en momenteel vis ik Nederland, Belgie en Frankrijk, op de grote stuwmeren en betaalwaters. Het maak voor mij niet uit, ik vind het allebei prachtig! Sinds ik zo een 5 jaar geleden dimitri tegenkwam in iIalie en met zijn boilies ben gaan vissen, zit ik met vertrouwen achter me hengels. Doordat er een groot assortiment beschikbaar is, is er voor iedereen een uitstekend product! Ik vind de hoogwaardige kwaliteit en service van Discovery Carpline uitstekend en dat is belangrijk!Nollet Dimitri 


Mijn naam is Nollet Dimitri
Ik ben de zaakvoerder van Discovery Carpline.
Het vissen zit al in mijn bloed sinds de geboorte, in het begin op witvis en dan vanaf mijn 10 jaar op  karper.
Constant op zoek gaan naar nieuwe producten en experimenteren zat er al in van jongs af aan.
Toen ik besloot om het op professioneel te gaan aanpakken werd al snel duidelijk dat er naar onze producten grote interesse was. Dit was te danken door het feit dat we kwaliteit leveren en geen kwantiteit.
We groeien nog steeds ieder jaar en dat is ook te danken aan het team die mij bijstaat en advies geeft.

Peter Becarren


Ik ben Peter Becarren 37 jaar en woon in Ingelmunster. Vis al sinds mijn 3 jaar, eerst samen met mijn pa op witvis en sinds mijn 8 jaar op karper.
Vis op alle type waters van kleine parkwaters, kanalen, druk beviste meren en openbare waters.
Ook ben ik te vinden voor grote karperwedstrijden. Help graag mijn medevissers  alsook de jeugd want die zijn tenslotte
ook onze toekomst voor onze visserij.


Bart Boey
Toen ik 8 jaar was, viste ik al met een bamboestokje. In de lokale beekjes en putten ving ik trots mijn eerste vissen. Ik kreeg dus, van jongs af aan, de microbe te pakken, die dus duidelijk mijn passie geworden is. Daarna nam ik enthousiast deel aan wedstrijden, vnl. op putten en openbare wateren. We visten toen vooral op brasem en voorn, met vaste stok. De laatste jaren werd het vangen van karpers populairder, waardoor men het karpersbestand in de vijvers opdreef. Daardoor ben ik ook feeder- en methodvissen  beginnen toepassen op deze wedstrijden. Dankzij de producten van Discovery Carpline behaal ik mooie resultaten op mijn wedstrijden!

Jurgen Declerck

Jurgen declerck

Hallo, ik ben Jurgen Declerck, sommigen zeggen ook wel Jurgo (baitprofessor). 

Ik vis al sinds mijn 12de intens op karper, het bleef niet enkel bij het bevissen ervan. 

Ook werd de interesse enorm groot in alles wat met aas te maken heeft, misschien beroepsmisvorming ???? ,daar ik chefkok ben en reeds al in diverse sterrenzaken heb gewerkt. Daardoor had ik al een enorme brok  voedingsleer mee, het triggerde me ook, altijd om te weten wat diverse ingredienten deden bij vissen, hetzij vertering bevorderlijk, eetlust opwekkend ,….. Zelfs tot het segment amino’s,…. , hierbij kreeg ik dan ook de bijnaam: de baitprofessor. 

Dit gezegd zijnde merkte dimitri al rap op dat ik een grote bagage aan kennis daar omtrent had, en bood me de kans aan sinds het begin van zijn firma, om boilies en dergelijke voor hem te gaan ontwikkelen en samenstellen.  

Het geeft me zeer veel voldoening om alsook een goeie feedback te krijgen van fieldtesters en zeker de klanten. 

Ikzelf bevis binnen het team geen betaalwateren, maar verkies er voor om het avontuur tegemoet te gaan, met de zoektocht op Franse kanaaltjes of op de grootste wateren die Frankrijk heeft. Niet voorgekauwd, puur avontuur, voor mij de essentie van het vissen waar ik nog probeer karpers te strikken die amper tot wel nooit een haak zagen. 

 Alsook mensen die graag advies of dergelijk nodig hebben in het samenstellen van een boilie of dergelijke mogen me dit gerust vragen, met zeer veel plezier kan ik jullie daar in bij staan. 

 

Nico Callebaut


Toen ik 7 was mocht ik voor het eerst mee op paling gaan vissen met mijn oom.
Op mijn 10de begon ik ook te witvissen en op mijn 13 jarige leeftijd viste ik mijn eerste wedstrijden.
Toen ik 15 was begon ik ook met karpervissen, ook roofvissen en later strand hengelen stonden op het programma.
Jarenlang bleef ik (niet zonder succes) wedstrijden vissen en ook de andere hengeldisciplines werden nog beoefend.
Toen enkele jaren geleden de zin in wedstrijden en de andere disciplines verdween en ik het aanbod kreeg om voor Discovery
Carpline te vissen, besloot ik enkel nog te karpervissen, dit zowel op openbare als betaalwateren in binnen- en buitenland en steeds met vol vertrouwen in de topproducten van DC.
Tight Lines, and remember DC RULES.

Kevin Richez
Het vissen is bij mij als het ware met de paplepel mee gegeven. Al van jongs af aan was ik aan de waterkant te vinden, als mijn pa ging vissen was ik met geen stokken thuis te houden.
Natuurlijk eerst met de vaste hengel op voorn en brasem, maar later heeft de karper microbe me beet gegrepen en ben ik overgeschakeld op de werphengel.

Die microbe is uitgegroeid tot een echte passie, een passie die ik graag ,met zoveel tijd mogelijk, invul om mijn geschubde vriend te belagen, maar vooral om te genieten van de rust en de omgeving.

De rivier of het kanaal kunnen mij het meest bekoren. Dag of nacht of het hele weekend lang.           De grootte of het soort karper maakt mij niks uit, Iedere vangst is een genot en iedere dril op dit type water kan een verrassing naar boven brengen.

Mijn favoriete boilie is de red fish spice. Meestal gepresenteerd aan een snowman rig met een opvallende pop-up.

 Partikels als Kemp zaad, mais en een klein beetje tijgernoten zet ik graag bij als instant voer en verder heb ik altijd enkele pva zakjes met kleine pelletjes gevuld bij de hand. Dit om de haakpunt te beschermen  en voor een extra aan attractiviteit bij het haak-aas.

Het is een plezier om binnen Discovery Carpline te mogen vissen. je voelt je er altijd welkom en er heerst  een toffe sfeer, een echte team-spirit. 

Door hoge eisen te stellen aan de kwaliteit van hun aas, zit ik met vol vertrouwen aan de waterkant te vissen en dat is serieus plus punt in onze visserij.  

Tight lines and give your dream a chance. Kevin Richez.


Kenny OnraedtIk ben Kenny Onraedt, gehuwd en papa van twee zoontjes. Ik woon in Menen, vlak aan de Franse grens. Als karpervisser de ideale ligging. Ik steek dan ook geregeld de grens over. Je vindt me meest langs de openbare wateren. Zelf vis ik al meerdere jaren met de producten van Dimitri en deze lieten mij nog nooit in de steek. Toen ik de kans kreeg om tot het team toe te treden, heb dan ook geen ogenblik getwijfeld.
Reno Deramoudt
Ik ben Reno Deramoudt uit Poperinge . Sinds mijn 14de ben ik verkocht aan het karpervissen. Mijn visserij bestaat groten deels uit allround vissen . Kanalen of rivieren grote waters of kleine waters voor mij maakt het niet uit. ik probeer overal mijn visjes te vangen. Als ik dan toch een type visserij die mij het meest aanspreekt. Moet kiezen ga ik voor opstakelvisserij vol spanning naast de hengels heerlijk ! toen ik de kans kreeg om te vissen voor Discovery carpline was de keuze snel gemaakt ! het vertrouwen zat meteen goed #DCRULEZ

Bjorn Van Den Boscche