Wesley Looman


Mijn naam is Wesley Looman, 29 jaar en woonachtig in nederland. Vroeger ben ik begonnen in de polder slootjes bij mij in de buurt, en momenteel vis ik Nederland, Belgie en Frankrijk, op de grote stuwmeren en betaalwaters. Het maak voor mij niet uit, ik vind het allebei prachtig! Sinds ik zo een 5 jaar geleden dimitri tegenkwam in iIalie en met zijn boilies ben gaan vissen, zit ik met vertrouwen achter me hengels. Doordat er een groot assortiment beschikbaar is, is er voor iedereen een uitstekend product! Ik vind de hoogwaardige kwaliteit en service van Discovery Carpline uitstekend en dat is belangrijk!Nollet Dimitri 


Mijn naam is Nollet Dimitri
Ik ben de zaakvoerder van Discovery Carpline.
Het vissen zit al in mijn bloed sinds de geboorte, in het begin op witvis en dan vanaf mijn 10 jaar op  karper.
Constant op zoek gaan naar nieuwe producten en experimenteren zat er al in van jongs af aan.
Toen ik besloot om het op professioneel te gaan aanpakken werd al snel duidelijk dat er naar onze producten grote interesse was. Dit was te danken door het feit dat we kwaliteit leveren en geen kwantiteit.
We groeien nog steeds ieder jaar en dat is ook te danken aan het team die mij bijstaat en advies geeft.

Peter Becarren


Ik ben Peter Becarren 37 jaar en woon in Ingelmunster. Vis al sinds mijn 3 jaar, eerst samen met mijn pa op witvis en sinds mijn 8 jaar op karper.
Vis op alle type waters van kleine parkwaters, kanalen, druk beviste meren en openbare waters.
Ook ben ik te vinden voor grote karperwedstrijden. Help graag mijn medevissers  alsook de jeugd want die zijn tenslotte
ook onze toekomst voor onze visserij.


Bart Boey
Toen ik 8 jaar was, viste ik al met een bamboestokje. In de lokale beekjes en putten ving ik trots mijn eerste vissen. Ik kreeg dus, van jongs af aan, de microbe te pakken, die dus duidelijk mijn passie geworden is. Daarna nam ik enthousiast deel aan wedstrijden, vnl. op putten en openbare wateren. We visten toen vooral op brasem en voorn, met vaste stok. De laatste jaren werd het vangen van karpers populairder, waardoor men het karpersbestand in de vijvers opdreef. Daardoor ben ik ook feeder- en methodvissen  beginnen toepassen op deze wedstrijden. Dankzij de producten van Discovery Carpline behaal ik mooie resultaten op mijn wedstrijden!

Jurgen Declerck

Jurgen declerck

Hallo, ik ben Jurgen Declerck, sommigen zeggen ook wel Jurgo (baitprofessor). 

Ik vis al sinds mijn 12de intens op karper, het bleef niet enkel bij het bevissen ervan. 

Ook werd de interesse enorm groot in alles wat met aas te maken heeft, misschien beroepsmisvorming ???? ,daar ik chefkok ben en reeds al in diverse sterrenzaken heb gewerkt. Daardoor had ik al een enorme brok  voedingsleer mee, het triggerde me ook, altijd om te weten wat diverse ingredienten deden bij vissen, hetzij vertering bevorderlijk, eetlust opwekkend ,….. Zelfs tot het segment amino’s,…. , hierbij kreeg ik dan ook de bijnaam: de baitprofessor. 

Dit gezegd zijnde merkte dimitri al rap op dat ik een grote bagage aan kennis daar omtrent had, en bood me de kans aan sinds het begin van zijn firma, om boilies en dergelijke voor hem te gaan ontwikkelen en samenstellen.  

Het geeft me zeer veel voldoening om alsook een goeie feedback te krijgen van fieldtesters en zeker de klanten. 

Ikzelf bevis binnen het team geen betaalwateren, maar verkies er voor om het avontuur tegemoet te gaan, met de zoektocht op Franse kanaaltjes of op de grootste wateren die Frankrijk heeft. Niet voorgekauwd, puur avontuur, voor mij de essentie van het vissen waar ik nog probeer karpers te strikken die amper tot wel nooit een haak zagen. 

 Alsook mensen die graag advies of dergelijk nodig hebben in het samenstellen van een boilie of dergelijke mogen me dit gerust vragen, met zeer veel plezier kan ik jullie daar in bij staan. 

 

Reno Deramoudt
Ik ben Reno Deramoudt uit Poperinge . Sinds mijn 14de ben ik verkocht aan het karpervissen. Mijn visserij bestaat groten deels uit allround vissen . Kanalen of rivieren grote waters of kleine waters voor mij maakt het niet uit. ik probeer overal mijn visjes te vangen. Als ik dan toch een type visserij die mij het meest aanspreekt. Moet kiezen ga ik voor opstakelvisserij vol spanning naast de hengels heerlijk ! toen ik de kans kreeg om te vissen voor Discovery carpline was de keuze snel gemaakt ! het vertrouwen zat meteen goed #DCRULEZ

Bjorn Van Den Boscche