Ringers wafters & boilies

Grid View:

boilie crush

(0)
6,50€ / pot
In Voorraad

Ringers Boilie Crush Chocolate – Dit is iets totaal nieuw op de markt het zijn gecrushte boilies en de perfecte manier om je gekozen aas een extra boost te geven en meer aanbeten te krijgen. Wanneer je 2 doppen Boilie Crush per pint (0.56 liter) lokaas toevoegt aan Vb. je methode pellets, methode grondvoer om het een extra boost te geven zal dit ze..

Chocolat wafter pink

(0)
6,20€ / stuk
In Voorraad

Ringers Banded Chocolate pink.Dit zijn semi drijvende boilies. Deze Banded Chocolate  boilies blijven op het gewicht van de haak zweven. Deze wafter hebben inmiddels een heel grote reputatie onder competitie vissers in Engeland. De wafters zijn echt wel verantwoordelijk voor gigantische vangsten van grote brasem en karper de afgelopen jaren.Zi..

chocolate wafter orange

(0)
6,20€ / stuk
In Voorraad

Ringers Wafter Chocolate -  dit zijn semi drijvende boilies. Deze Wafter Chocolate - Orange Bandems boilies blijven op het gewicht van de haak zweven. Deze Wafter Chocolate - Orange Bandems hebben inmiddels een heel grote reputatie onder competitie vissers in Engeland, ook in koud water. De Ringers Wafter Chocolate - Orange Bandems zijn echt w..

Chocolate wafter yellow

(0)
6,20€ / stuk
In Voorraad

Ringers wafter chocolate. Dit zijn semi drijvende boilies. Deze Wafter  blijven op het gewicht van de haak zweven.Deze bandems hebben inmiddels een heel grote reputatie onder de competitie vissers.Zijn geschikt voor brasem of karper.zijn verkrijgbaar in mini, 6mm of 10mm...

Pellet wafter

(0)
6,20€ / stuk
In Voorraad

Ringers Pellet Wafters 6 mm, zijn een half drijvende boilies zal in tegenstelling tot gewone boilies gewichtsloos zijn onderwater. Dit zal in vele gevallen doorbrekend werken. Deze Pellet wafters zullen niet gaan drijven door dat ze blijven liggen op het gewicht van de haak. Gemakkelijk te monteren met een baitbandje, deze wafters zijn een fishmeal..

Allsorts pop up 8 & 10mm

(0)
5,80€ / stuk
In Voorraad

Dit zijn pop ups in verschillende kleuren en in 2 maten namelijk 8 en 10mm..

Banded Allsorts

(0)
5,60€ / stuk
In Voorraad

Ringers Banded Allsort Bandum, dit zijn zinkende pellet vormige ''Dumbells'' deze hebben inmiddels een heel grote reputatie onder competitie vissers in Engeland. De kleur en het formaat van de dumbells is onbetwist heel succesvol gebleken als perfect aas. De Ringers Banded Bandum zijn echt wel verantwoordelijk voor gigantische vangsten van grote br..

Banded Popups

(0)
5,80€ / stuk
In Voorraad

Deze Banded Pop-ups uit de Ringers serie zijn sterk drijvende dumbell pop-ups, in het potje zitten meerdere opvallende kleuren in de maat 8mmDe Banded Pop-ups laten zich door hun dumbell vorm perfect vissen met een bait band montage, en eventueel met een speedstop of bayonet.Door de verschillende kleuren en formaten valt er genoeg af te wisselen en..

Chocolate wafter white

(0)
6,20€ / stuk
In Voorraad

Ringers chocalate whiteDit zijn semi drijvende boilies. Ze blijven op het gewicht van de haak zwevenDeze witte uitvoering is enkel in mini verkrijgbaar...

Slim chocolat wafter 10mm

(0)
6,20€ / stuk
In Voorraad

Ringers Wafters SLIM Chocolate  10 mm, voor een nog betere aas aanbieding ideaal om met banjonetje te vissen, zijn semi drijvende wafters. Deze Wafters blijven op het gewicht van de haak zweven. De Slim Wafters hebben inmiddels een heel grote reputatie onder competitie vissers in Engeland, ook in koud water. De Ringers Slim Wafters zijn echt w..

washout out pink 6mm

(0)
6,20€ / stuk
In Voorraad

..

Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11