DC 10 mm boilie range

Grid View:

Banana cream 10mm Dumbells

(0)
7,00€ / stuk
In Voorraad

Banana cream 10mm DumbellsDeze home made gemaakte mini boilies zijn ideaal om te vissen met de pen of met de method feeder.Een must have voor iedere feeder, method visser.Kunnen gebruikt worden zowel met een bait band als met een bayonet rigje.Zowel geschikt voor brasem als karpervisserij.Inhoud: 100gram..

Cheese 10mm Dumbells

(0)
7,00€ / stuk
In Voorraad

Cheese 10mm DumbellsDeze home made gemaakte mini boilies zijn ideaal om te vissen met de pen of met de method feeder.Een must have voor iedere feeder, method visser.Kunnen gebruikt worden zowel met een bait band als met een bayonet rigje.Zowel geschikt voor brasem als karpervisserij.Inhoud: 100gram..

Coconut 10mm Dumbells

(0)
7,00€ / stuk
In Voorraad

Coconut 10mm DumbellsDeze home made gemaakte mini boilies zijn ideaal om te vissen met de pen of met de method feeder.Een must have voor iedere feeder, method visser.Kunnen gebruikt worden zowel met een bait band als met een bayonet rigje.Zowel geschikt voor brasem als karpervisserij.Inhoud: 100gram..

Coriander Hemp 10mm Dumbells

(0)
7,00€ / stuk
In Voorraad

Hemp 10mm DumbellsDeze home made gemaakte mini boilies zijn ideaal om te vissen met de pen of met de method feeder.Een must have voor iedere feeder, method visser.Kunnen gebruikt worden zowel met een bait band als met een bayonet rigje.Zowel geschikt voor brasem als karpervisserij.Inhoud: 100gram..

Crazy Onion 10mm Dumbells

(0)
7,00€ / stuk
In Voorraad

Crazy Onion 10mm DumbellsDeze home made gemaakte mini boilies zijn ideaal om te vissen met de pen of met de method feeder.Een must have voor iedere feeder, method visser.Kunnen gebruikt worden zowel met een bait band als met een bayonet rigje.Zowel geschikt voor brasem als karpervisserij.Inhoud: 100gram..

Honey 10mm Dumbells

(0)
7,00€ / stuk
In Voorraad

Honey 10mm DumbellsDeze home made gemaakte mini boilies zijn ideaal om te vissen met de pen of met de method feeder.Een must have voor iedere feeder, method visser.Kunnen gebruikt worden zowel met een bait band als met een bayonet rigje.Zowel geschikt voor brasem als karpervisserij.Inhoud: 100gram..

Monstercrab 10mm Dumbells

(0)
7,00€ / stuk
In Voorraad

Monstercrab 10mm DumbellsDeze home made gemaakte mini boilies zijn ideaal om te vissen met de pen of met de method feeder.Een must have voor iedere feeder, method visser.Kunnen gebruikt worden zowel met een bait band als met een bayonet rigje.Zowel geschikt voor brasem als karpervisserij.Inhoud: 100gram..

Orange Frost 10mm Dumbells

(0)
7,00€ / stuk
In Voorraad

Orange Frost 10mm DumbellsDeze home made gemaakte mini boilies zijn ideaal om te vissen met de pen of met de method feeder.Een must have voor iedere feeder, method visser.Kunnen gebruikt worden zowel met een bait band als met een bayonet rigje.Zowel geschikt voor brasem als karpervisserij.Inhoud: 100gram..

Pineaplle 10mm Dumbells

(0)
7,00€ / stuk
In Voorraad

Pineapple 10mm DumbellsDeze home made gemaakte mini boilies zijn ideaal om te vissen met de pen of met de method feeder.Een must have voor iedere feeder, method visser.Kunnen gebruikt worden zowel met een bait band als met een bayonet rigje.Zowel geschikt voor brasem als karpervisserij.Inhoud: 100gram..

Red Fish Spice 10mm Dumbells

(0)
7,00€ / stuk
In Voorraad

Red Fish Spice 10mm DumbellsDeze home made gemaakte mini boilies zijn ideaal om te vissen met de pen of met de method feeder.Een must have voor iedere feeder, method visser.Kunnen gebruikt worden zowel met een bait band als met een bayonet rigje.Zowel geschikt voor brasem als karpervisserij.Inhoud: 100gram..

Scopex 10mm Dumbells

(0)
7,00€ / stuk
In Voorraad

Scopex 10mm DumbellsDeze home made gemaakte mini boilies zijn ideaal om te vissen met de pen of met de method feeder.Een must have voor iedere feeder, method visser.Kunnen gebruikt worden zowel met een bait band als met een bayonet rigje.Zowel geschikt voor brasem als karpervisserij.Inhoud: 100gram..

Squid Octopus 10mm Dumbells

(0)
7,00€ / stuk
In Voorraad

Squid Octopus 10mm DumbellsDeze home made gemaakte mini boilies zijn ideaal om te vissen met de pen of met de method feeder.Een must have voor iedere feeder, method visser.Kunnen gebruikt worden zowel met een bait band als met een bayonet rigje.Zowel geschikt voor brasem als karpervisserij.Inhoud: 100gram..

trouvit & purple 10mm Dumbells

(0)
7,00€ / stuk
In Voorraad

Trouvit 10mm DumbellsDeze home made gemaakte mini boilies zijn ideaal om te vissen met de pen of met de method feeder.Een must have voor iedere feeder, method visser.Kunnen gebruikt worden zowel met een bait band als met een bayonet rigje.Zowel geschikt voor brasem als karpervisserij.Inhoud: 100gram..

Acid Pear Dumbells 10mm

(0)
7,00€ / stuk
In Voorraad

Acid pear10mm DumbellsDeze home made gemaakte mini boilies zijn ideaal om te vissen met de pen of met de method feeder.Een must have voor iedere feeder, method visser.Kunnen gebruikt worden zowel met een bait band als met een bayonet rigje.Zowel geschikt voor brasem als karpervisserij.Inhoud: 100gram..

Caramel 10mm dumbells

(0)
7,00€ / stuk
In Voorraad

Caramel 10mm DumbellsDeze home made gemaakte mini boilies zijn ideaal om te vissen met de pen of met de method feeder.Een must have voor iedere feeder, method visser.Kunnen gebruikt worden zowel met een bait band als met een bayonet rigje.Zowel geschikt voor brasem als karpervisserij.Inhoud: 100gram..

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 19