Mainline grondvoer

Grid View:

F1 Dark

(0)
6,50€ / stuk
In Voorraad

ProductomschrijvingDe Mainline Match F1 Dark Groundbait 1Kg, is een premium kwaliteit groundvoer mix ontworpen om F1's aan te trekken, vast te houden en te bezetten zonder overvoeren.Een zoete mix van lokstoffen die een aantrekkelijke wolk vormt in de wateroppervlakte en kan worden gevoerd via feeder, pole cup, of gewoon als bal gevoerd worden .Eig..

F1 Sweet

(0)
6,50€ / stuk
In Voorraad

ProductomschrijvingDe Mainline Match F1 Sweet Groundbait 1Kg, is een premium kwaliteit groundvoer mix ontworpen om F1's aan te trekken.Houdt de vis vast voerplaats zonder overvoeren. Een zoete mix van lokstoffen die een aantrekkelijke wolk vormt in de wateroppervlakte en kan worden gevoerd via feeder, pole cup, of als bal gevoerd worden.Eigenschapp..

Super Natural cereal biscuit

(0)
6,50€ / stuk
In Voorraad

DetailsRijk aan een complexe mix van zoete koekjes, verse zaden, geplette hennep, hoogwaardig paneermeel en talloze eetlustopwekkende zoetstoffen en lokstoffen, is dit grondvoer ontworpen voor alle natuurlijke locaties waar een echte mix van vissen het doelwit is. Super Natural biedt een balans van initiële attractieve activiteit als de oplosbare z..

Super natural Dark

(0)
6,50€ / stuk
In Voorraad

ProductomschrijvingMainline Match Super Natural Dark Groundbait is een mengsel op basis van granen dat ideaal is voor het vissen op brasem en voorn op natuurlijke locaties.Een formule met een hoge aantrekkingskracht.Daarnaast is een kleine hoeveelheid voer voldoende voor een enorme aantrekkingskracht.Vol met broodkruimels, zoete versterkers en gran..

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4