Bait Tech

Grid View:

Sticky Method Pellets

(0)
5,50€ / stuk
In Voorraad

Deze pellets zijn uitermate geschikt voor de methodvisserij.Ze zijn van nature zeer kleverig van zodra ze ondergedompeld zijn in water.Gedurende 2min onderdompelen in water, daarna het overtollige water verwijderen en klaar voor gebruik.Geschikt voor alle vissoorten.inhoud 1 kgRuwe celstof: 4%Ruw eiwit: 32%Ruw vet: 9%Ruwe as: 9.5%Natruim: 0.3%..

Special G gold

(0)
6,00€ / stuk
In Voorraad

Het Special 'G' Gold Groundbait van Bait-Tech is een zeer makkelijk te mixen grondvoer vol van de meest pure vismelen die geschikt is voor tal van vissoorten. Dit lokvoer is zeer effectief en zet vissen direct aan tot azen wat uiteindelijk meer aanbeten oplevert. Door de hoogwaardige ingrediënten zoals goed wateroplosbaar vismeel heeft de Special '..

Special G green

(0)
6,00€ / stuk
In Voorraad

Bevat het karper-lokmiddel GPS90 (Special G), super oplosbaar vismeel.Creeërt een ultiem aasgedrag.De geïmpregneerde groene kleur laat niet af in het water of op de handen.Formule met de beste kwaliteit vismelen om een sterke vismeel geur te creëren...

Special G red

(0)
6,00€ / stuk
In Voorraad

Het speciale ‘G’-assortiment grondvoer is al een aantal jaren succesvol en is voor veel vissers de eerste keuze als het gaat om het selecteren van een premium vismeelgrondvoer.In combinatie met hoogwaardige vismeelsoorten, gemalen pellets en lokstoffen heeft Special ‘G’ een reputatie opgebouwd als de ultieme visvanger.Of het nu gaat om method feede..

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4