Ringers

Grid View:

boilie crush

(0)
6,50€ / pot
In Voorraad

Ringers Boilie Crush Chocolate – Dit is iets totaal nieuw op de markt het zijn gecrushte boilies en de perfecte manier om je gekozen aas een extra boost te geven en meer aanbeten te krijgen. Wanneer je 2 doppen Boilie Crush per pint (0.56 liter) lokaas toevoegt aan Vb. je methode pellets, methode grondvoer om het een extra boost te geven zal dit ze..

Feeder sweet fishmeal

(0)
5,00€ / zak 1kg
In Voorraad

Ringer Baits Sweet Fishmeal Feeder is een klassiek feeder voer en leent zich perfect voor het vissen op brasem en karper. Dit zoete voer heeft een vismeel basis en dankzij de fijne structuur zal het snel uit de korf komen.       ..

Micros pellets

(0)
5,20€ / zak 1kg
In Voorraad

Deze pellets zijn uitermate geschikt voor de method visserij.Ze zijn vervaardigd van verschillende vismelen waar de vis dol op is.Is eenvoudig klaar te maken aan de waterkant.De pellets hebben een grote van 2mm...

Method micros chocolate-orange

(0)
5,20€ / stuk
In Voorraad

De Ringers Chocolate Orange Method Micros zijn gemaakt met een unieke mix van ingrediënten die zijn ontworpen om karper en andere grote vis aan te trekken. De pellets zitten boordevol natuurlijke smaken en aroma's die de vis van een afstand naar de voerplaats zullen lokken. De pellets zijn ook rijk aan eiwitten en olie, waardoor ze een ideale keuze..

Ringers bag up carp

(0)
5,50€ / zak 1kg
In Voorraad

Ringers original carp mix is een voer dat gemaakt is van de hoogste kwaliteit vismelen. Het voer ruikt extreem sterk naar vismeel, en heeft een licht bruine kleur. Wanneer je het aanmaakt wordt het zeer luchtig en werkt direct zodra het in het water de bodem bereikt heeft. Ringers original carp mix puur heeft zeer goede resultaten opgeleverd de afg..

Ringers dark groundbait

(0)
5,50€ / zak 1kg
In Voorraad

Ringers dark groundbait is de donkere variant van de original ringers carp mix. Het voer is gemaakt van diverse vismelen van zeer hoge kwaliteit. Het voer bevat ook wateroplosbaar vismeel en algen. Ringers dark groundbait  is de afgelopen jaren zeer succesvol gebleken zowel puur gebruikt als 50/50 gemixt met ringers original groundbait.De donkere k..

Ringers dark Coco

(0)
5,40€ / stuk
In Voorraad

De Ringers Dark Groundbait Coco is de donkere variant van de Original Ringers Carp Mix. Het voer is gemaakt van diverse vismelen van zeer hoge kwaliteit en Cocos smaak zodat het net iets zoeter is en actiever.  Het voer bevat ook wateroplosbaar vismeel en algen. Ringers dark groundbait is de afgelopen jaren zeer succesvol gebleken zowel puur g..

Method Mix 2kg

(0)
8,30€ / stuk
In Voorraad

Ringers Micro Method Mix, dit voer is speciaal ontwikkeld voor het vissen met de Method feeder. Door zijn goede kleef kracht blijft het perfect om de Method feeder zitten tijdens het in gooien ook bij verre worpen. Aan het voer is 25 % pellets toegevoegd wat zorgt voor nog meer aantrekkingskrach op je vis stekt. Geen brasem of karper die deze prach..

Ringers Glaze

(0)
13,00€ / stuk
In Voorraad

Ringers Glaze Aroma is een gloednieuwe range flavour in het Ringers gamma. Deze kleverige zoete vloeibare flavour is verkrijgbaar in 3 populaire smaken, elk van hen allemaal TOP! Deze flavour lost geen PVA materiaal op en is perfect voor het boosten van de aantrekkelijkheid van je haakaas in je method feeders. De flavour lost zijn geur en fell..

Liquid Sweet Energy

(0)
8,85€ / stuk
In Voorraad

Ringers Liquid Sweet Energy, heeft een zeer zoete geur en een fel gele kleur. Het is perfect om uw expander en (method) pellets mee te kleuren en te bewerken. Het is zoet en het heeft een mooie gele kleur...

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10