Sticky method

Grid View:

Coarse pellet 2mm

(0)

Volumekorting

  • 25/Kg: 2,99€
4,00€ / Kg
In Voorraad

PREMIUM COARSE is een waterstabiele feed pellet, ontwikkeld voor moderne witvistechnieken zoals het method vissen. Ingrediënten zoals vismeel, visolie en granen maken deze pellets zeer smakelijk voor allewitvissen. Een geurspoor ontwikkelt zich in het water om de vissen naar de stek te lokken. Unieke eigenschappen Voor het method vissen zijn pell..

Sticky Method Pellets

(0)
5,50€ / stuk
In Voorraad

Deze pellets zijn uitermate geschikt voor de methodvisserij.Ze zijn van nature zeer kleverig van zodra ze ondergedompeld zijn in water.Gedurende 2min onderdompelen in water, daarna het overtollige water verwijderen en klaar voor gebruik.Geschikt voor alle vissoorten.inhoud 1 kgRuwe celstof: 4%Ruw eiwit: 32%Ruw vet: 9%Ruwe as: 9.5%Natruim: 0.3%..

Micros pellets

(0)
5,20€ / zak 1kg
In Voorraad

Deze pellets zijn uitermate geschikt voor de method visserij.Ze zijn vervaardigd van verschillende vismelen waar de vis dol op is.Is eenvoudig klaar te maken aan de waterkant.De pellets hebben een grote van 2mm...

F1 stikki Method pellets 2mm

(0)
5,90€ / stuk
In Voorraad

F1 Stiki Method Pellets•Goed mengen met 150 ml water om pellets optimaal te prepareren•Ideaal voor method- of pellet feeder..

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4