ccmoore Liquids

Grid View:

Amino Blend 365

(0)
14,00€ / stuk
In Voorraad

Amino Blend 365 is een unieke combinatie van krachtige vloeibare eetlust opwekkers die de aantrekkingskracht van elk aas item verbetert - bij alle watertemperaturen.Amino Blend 365 is een sterk in water oplosbaar vloeibaar voer en levert een overvloed aan essentiële aminozuren die zijn gecombineerd met bewezen vis vangende extracten om een ​​vloeib..

Feedstim XP

(0)
14,00€ / stuk
In Voorraad

De CC Moore Liquid Food Feedstim XP is misschien wel de allerbeste Liquid die er ooit op de markt is verschenen. Wij durven zelfs te stellen dat deze Liquid nooit weer verbeterd zal worden. De extreem zoute smaak verraad dat feestim XP bomvol karpertriggers zit. Feedstim XP is een dunne vloeistof waardoor je boilies de Liquid makkelijk en snel opne..

Hot Chorizo Compound

(0)
14,00€ / stuk
In Voorraad

De Hot Chorizo liquid van CC Moore is smaakvol en lekker pittig. De liquid bestaat uit vlezige en kruidige extracten die de karper zeker aan zullen spreken.Verpakt in flesjes van 500 ml...

Liquid Chili Hemp

(0)
13,50€ / stuk
In Voorraad

De Chili Hemp van CC MOORE zit boordevol krachtige natuurlijke triggers voor het voeren van vissen die al vele jaren met succes worden gebruikt door karper- en witvisvissers. Het bevat pure gemengde hennep en chili van menselijke kwaliteit die samen krachtige natuurlijke attractors toevoegen aan boilies, losse feeds en hookbaits. Liquid Chilli Hemp..

Liquid squid Compound

(0)
14,00€ / stuk
In Voorraad

- Inhoud: 500ml- Perfect te gebruiken met al het Natural Bait aas- Bevat veel dezelfde ingrediënten als gebruikt in de Natural Bait Range- Vol eetlustopwekkers- Dik en stroperig- Laat een mooi geurspoor na- Boost je aas het gehele jaar door- Bruikbaar in ieder seizoen- 100% PVA-vriendelijkDe Natural Bait Boosters zijn speciaal gemaakte vloeist..

Liquid Sweet Corn

(0)
13,50€ / stuk
In Voorraad

De Liquid Sweetcorn van CC Moore is een liquid bestaande uit vermalen mais. Deze liquid geeft een wolkend effect onderwater en is dus ideaal op je boilies op spodmix in te soaken. Ook goed te gebruiken in combinatie met partikels.Geleverd in flessen van 500ml...

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6