Korda Goo

Grid View:

Corn Twist Bait Smoke

(0)
16,50€ / stuk
In Voorraad

Dit is een uiterst natuurlijke, extreem zoete, maar toch subtiele Goo. Het is geclassificeerd als een Bait Smoke, maar heeft niet de intensiteit van kleur van sommige van de anderen. Het is niet alleen beperkt tot gebruik met haakaas, je kunt het toevoegen aan gemalen aas, rol aas erin of zelfs boilies ermee glazuren. Het leent zich uitstekend voor..

Dragons Breath Supreme

(0)
16,50€ / stuk
In Voorraad

Maak je klaar voor een vurige explosie van een hete, pittige smaak die karper vangt. Die elke hookbait verandert in een vuurbal van aantrekkingskracht. Een hete mix van kruiden die samenkomen om een smaak te creëren waarvan je weet dat karpers er dol op zijn. Dit is Dragons Breath. Zoals je je kunt voorstellen is het oranje zoals de vlammen...

Garlic Supreme Smoke

(0)
16,50€ / stuk
In Voorraad

Dit is een speciale dunne Goo met een unieke smaakverbetering die wederom een bewezen Karpervanger is. Uitstekend geschikt voor het vooraf weken van je haakaas, tijgers, pop-ups of bodemaas. De geproduceerde cloud is subtiel maar onderscheidend en ook geweldig voor gebruik in koudwatertoepassingen...

Golden Honey Supreme

(0)
16,50€ / stuk
In Voorraad

..

Hailbut Haze Smoke

(0)
16,50€ / stuk
In Voorraad

halibut is gewoon een geweldige visvangst attractor en de Halibut Haze Goo is niet anders. Het is een vissmaak met een lichte fruitige twist. Sommige van de opgenomen smaken geven het die lichte hoek, dat kleine verschil. Het is erg dik, dus het kleeft briljant aan de buitenkant van aas. Tegen de zomermaanden zul je er echt een verschil mee ma..

Isotonic Supreme

(0)
16,50€ / stuk
In Voorraad

Tijdens het testen was dit goed voor veel zeer grote vissen, ook tijdens het filmen van Monster Carp. Het heeft een fruitige, esterachtige geur die achter in je keel vangt, heel weinig kleur heeft en het hele jaar door ongelooflijk goed werkt. Het wordt gemaakt door Kiana van een complex mengsel van aminozuren en attractoren, om de ultieme vloeisto..

Krill Supreme

(0)
16,50€ / stuk
In Voorraad

Krill behoeft geen introductie omdat het een zeer effectieve visvanger is, en deze garnalen, zout gearomatiseerde goo is zeker geen uitzondering. Het produceert een roze wolk van aantrekkingskracht in het water rond je hookbait. Het wordt gemaakt door Kiana van een complex mengsel van aminozuren en attractoren, om de ultieme vloeistof te bieden voo..

Outrageous Orange Smoke

(0)
16,50€ / stuk
In Voorraad

Oranje gekleurd aas is al meer dan 30 jaar erg populair en ze zijn vandaag de dag nog steeds net zo succesvol. Qua smaak wordt sinaasappel niet zo vaak gebruikt als het misschien zou moeten zijn. Deze goo heeft zoete en citrustonen gecombineerd, waardoor het een dodelijke attractor is...

Pineapple power smoke

(0)
16,50€ / stuk
In Voorraad

Dit is een van de meest populaire en effectieve Goo. Het is perfect als haakaasglazuur - vooral wanneer het wordt gedroogd en opnieuw wordt aangebracht. Blijf rollen, coaten, rollen, coaten en drogen. Elke laag geeft u een verhoogde lektijd. Gebruik de Supreme-versie om in de kern van het aas te geraken en de Power Smoke om de buitenkant van het aa..

Red Energy Supreme

(0)
16,50€ / stuk
In Voorraad

Krachtig, energiek en vertrouwd ruikend, deze karmozijnrode Goo barst van de smaak. Als u geniet van uw energiedranken met een hoog cafeïnegehalte, dan zult u de zoete maar medicinale geur / smaak herkennen. Genomen uit de Isotone stal is het ruig en smakelijk... met een combinatie van belangrijke signaalingrediënten die karpers moeilijk kunnen wee..

Salami Smoke

(0)
16,50€ / stuk
In Voorraad

De EERSTE vleessmaak Goo OOIT! Een diepe, sterke authentieke Salami-smaak die tijdens het testen briljant is gebleken in diepwatermeren, waardoor de vis naar het Salami-geweekte haakaas wordt getrokken. Een zeer harde smaak om de pittige, zoete, hete en hartige smaken te beschrijven die samen een perfecte vlezige mix vormen om Salami Smoke Goo te c..

Spicy Squid Supreme

(0)
16,50€ / stuk
In Voorraad

Een roze gekleurde op inktvis gebaseerde speciale mix van vloeistoffen met de consistentie van onze Ananas supreme. Het beste gebruik, maar niet uitsluitend, voor deze GOO is voor het weken van je haakaas. De smaak dringt vrij diep in  pop-ups of bodemaas en zal je haakaas volledig veranderen met positieve resultaten...

Super Scopex Supreme

(0)
16,50€ / stuk
In Voorraad

De Super Scopex Supreme is een heerlijk levendige Goo, met een licht oranje uiterlijk, en het is perfect om op hookbaits te soaken tot in de kern...

Tigernut smoke

(0)
16,50€ / stuk
In Voorraad

Nu lijkt deze Goo de meest langverwachte van de serie te zijn. We weten allemaal dat Tigernuts gewoon geweldig zijn in het vangen van karper. Natuurlijke progressie dicteerde dat we besloten om een Tigernut Goo te maken. Deze Goo bevat alle natuurlijke elementen van tijgernoten. Het heeft een middle-of-the-road consistentie, net als Corn Twist en M..

Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14