Ringers

Grid View:

boilie crush

(0)
6,50€ / pot
In Voorraad

Ringers Boilie Crush Chocolate – Dit is iets totaal nieuw op de markt het zijn gecrushte boilies en de perfecte manier om je gekozen aas een extra boost te geven en meer aanbeten te krijgen. Wanneer je 2 doppen Boilie Crush per pint (0.56 liter) lokaas toevoegt aan Vb. je methode pellets, methode grondvoer om het een extra boost te geven zal dit ze..

Chocolat wafter pink

(0)
6,20€ / pot 100gr
In Voorraad

Ringers Banded Chocolate pink.Dit zijn semi drijvende boilies. Deze Banded Chocolate  boilies blijven op het gewicht van de haak zweven. Deze wafter hebben inmiddels een heel grote reputatie onder competitie vissers in Engeland. De wafters zijn echt wel verantwoordelijk voor gigantische vangsten van grote brasem en karper de afgelopen jaren.Zi..

chocolate wafter orange

(0)
6,20€ / pot 100gr
In Voorraad

Ringers Wafter Chocolate -  dit zijn semi drijvende boilies. Deze Wafter Chocolate - Orange Bandems boilies blijven op het gewicht van de haak zweven. Deze Wafter Chocolate - Orange Bandems hebben inmiddels een heel grote reputatie onder competitie vissers in Engeland, ook in koud water. De Ringers Wafter Chocolate - Orange Bandems zijn echt w..

Chocolate wafter yellow

(0)
6,20€ / pot 100gr
In Voorraad

Ringers wafter chocolate. Dit zijn semi drijvende boilies. Deze Wafter  blijven op het gewicht van de haak zweven.Deze bandems hebben inmiddels een heel grote reputatie onder de competitie vissers.Zijn geschikt voor brasem of karper.zijn verkrijgbaar in mini, 6mm of 10mm...

commercial pellet

(0)
4,80€ / zak 900gr
In Voorraad

Ringers Commercial Pellets 2 mm, zijn gemaakt van vis melen van hoge kwaliteit, en moeten zeker voor geweekt worden voor het beste resultaat. In Engeland heeft geen enkele aas soort zo een grote impact gehad als deze micro pellets. De micro pellets zijn er in Engeland verantwoordelijk voor dat er door de competitievissers amper nog met wormen en ca..

European feeder

(0)
5,00€ / zak 1kg
In Voorraad

Ringer Baits European Feeder is een klassiek feeder voer dat zich perfect leent voor het vissen op brasem en bliek, op stilstaand en langzaam stromend water. Dit voer is voorzien van een zoete kokos geur en zal door zijn snel werkende fijne structuur snel uit de korf komen  ..

Feeder sweet fishmeal

(0)
4,80€ / zak 1kg
In Voorraad

Ringer Baits Sweet Fishmeal Feeder is een klassiek feeder voer en leent zich perfect voor het vissen op brasem en karper. Dit zoete voer heeft een vismeel basis en dankzij de fijne structuur zal het snel uit de korf komen.       ..

Koi expanders

(0)
5,00€ / zak 300gr
In Voorraad

Ringers Ultimate KOI Expander Pellets, deze Ultimate Koi Expander pellets zitten bomvol TOP ingrediënten uit de koi industrie. Deze KOI expander pellets zijn makkelijk klaar te makkelijk en zullen direct zinken na het pompen. Daar naast hebben de Ringers Ultimate Koi Expanders een stevigere structuur in vergelijking met andere expander pellets. Hie..

Micros pellets

(0)
4,80€ / zak 1kg
In Voorraad

Deze pellets zijn uitermate geschikt voor de method visserij.Ze zijn vervaardigd van verschillende vismelen waar de vis dol op is.Is eenvoudig klaar te maken aan de waterkant.De pellets hebben een grote van 2mm...

Pellet wafter

(0)
6,20€ / pot 100gr
In Voorraad

Ringers Pellet Wafters 6 mm, zijn een half drijvende boilies zal in tegenstelling tot gewone boilies gewichtsloos zijn onderwater. Dit zal in vele gevallen doorbrekend werken. Deze Pellet wafters zullen niet gaan drijven door dat ze blijven liggen op het gewicht van de haak. Gemakkelijk te monteren met een baitbandje, deze wafters zijn een fishmeal..

Ringers bag up carp

(0)
5,50€ / zak 1kg
In Voorraad

Ringers original carp mix is een voer dat gemaakt is van de hoogste kwaliteit vismelen. Het voer ruikt extreem sterk naar vismeel, en heeft een licht bruine kleur. Wanneer je het aanmaakt wordt het zeer luchtig en werkt direct zodra het in het water de bodem bereikt heeft. Ringers original carp mix puur heeft zeer goede resultaten opgeleverd de afg..

Ringers dark groundbait

(0)
5,50€ / zak 1kg
In Voorraad

Ringers dark groundbait is de donkere variant van de original ringers carp mix. Het voer is gemaakt van diverse vismelen van zeer hoge kwaliteit. Het voer bevat ook wateroplosbaar vismeel en algen. Ringers dark groundbait  is de afgelopen jaren zeer succesvol gebleken zowel puur gebruikt als 50/50 gemixt met ringers original groundbait.De donkere k..

Ringers liquid

(0)
7,25€ / fles 250ml
In Voorraad

Ringers Liquid Yellow, is een vloeibare gele kleurstof welke zonder probleem al je aassoorten als pellets, deeg, meat, boilies en brood voorzien van een mooie felle gele kleur. Deze Ringers Liquid is tevens voorzien van de bekende Ringers Shellfish flavour zodat u aas nog meer aantrekkingskracht krijgt. Deze relatief vloeibare liquid is het best t..

Allsorts pop up 8 & 10mm

(0)
5,50€ / stuk
In Voorraad

Dit zijn pop ups in verschillende kleuren en in 2 maten namelijk 8 en 10mm..

Banded Allsorts

(0)
5,50€ / stuk
In Voorraad

Ringers Banded Allsort Bandum, dit zijn zinkende pellet vormige ''Dumbells'' deze hebben inmiddels een heel grote reputatie onder competitie vissers in Engeland. De kleur en het formaat van de dumbells is onbetwist heel succesvol gebleken als perfect aas. De Ringers Banded Bandum zijn echt wel verantwoordelijk voor gigantische vangsten van grote br..

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 27