Baittech

Grid View:

Sticky Method Pellets

(0)
5,00€ / stuk
In Voorraad

Deze pellets zijn uitermate geschikt voor de methodvisserij.Ze zijn van nature zeer kleverig van zodra ze ondergedompeld zijn in water.Gedurende 2min onderdompelen in water, daarna het overtollige water verwijderen en klaar voor gebruik.Geschikt voor alle vissoorten.inhoud 1 kgRuwe celstof: 4%Ruw eiwit: 32%Ruw vet: 9%Ruwe as: 9.5%Natruim: 0.3%..

Carp coarse pellets 2mm

(0)
3,40€ / stuk
In Voorraad

Bevatten een hoog eiwitgehalte en zijn onweerstaanbaar voor alle soorten karpers en zoetwatervissen.Dankzij hun hoog gehalte aan vismeel en laag olie bestanddelen zijn deze pellets de eerste keus zinkende voederpellets.diameter 2mmRuwe celstof: 2.3%Ruwe eiwit: 38%Ruw vet: 10%Ruwe as: 6.1%..

Carp coarse pellets 4mm

(0)
3,40€ / stuk
In Voorraad

Bevatten een hoog eiwitgehalte en zijn onweerstaanbaar voor alle soorten karpers en zoetwatervissen.Dankzij hun hoog gehalte aan vismeel en laag olie bestanddelen zijn deze pellets de eerste keus zinkende voederpellets.diameter 4mmRuwe celstof: 2.3%Ruwe eiwit: 38%Ruw vet: 10%Ruwe as: 6.1%..

LIquid berry

(0)
9,85€ / stuk
In Voorraad

Liquid BerryDeze zoete en sterk fruitig ruikende liquid is zowel geschikt voor uw partikels, pellets, boilies ,lokvoeder of uw stickmixen te voorzien van een extra attractor.Is PVA vriendelijk...

Liquid Scopex

(0)
9,85€ / stuk
In Voorraad

Liquid scopexDeze zoete scopex liquid is zowel geschikt voor uw partikels, pellets, boilies ,lokvoeder of uw stickmixen te voorzien van een extra attractor.Deze geur van scopex is de echte geur van de oldskool scopex.Is PVA vriendelijk...

Liquid Krill

(0)
9,85€ / stuk
In Voorraad

Liquid KrillDeze  liquid is zowel geschikt voor uw partikels, pellets, boilies ,lokvoeder of uw stickmixen te voorzien van een extra attractor.Is PVA vriendelijk.Tip: laat 5mm purple pellets even soaken in deze liquid en maak daarna PVA sticks. Topcombinatie!!!!..

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6