Haken

Grid View:

Jungle Hook

(0)
5,51€ / stuk
In Voorraad

De PB Products Jungle Hook, een karperhaak die al zeer lang in het programma van PB Products zit. Natuurlijk is dat niet voor niets. Deze haak is zeer betrouwbaar. Het dikdradige klauwhaak model is zeer geschikt voor het zware drilwerk.BeschrijvingAls je in de buurt van obstakels vist is deze haak de goede keuze. De naar binnen gedraaide punt en ko..

chod hook

(0)
5,51€ / stuk
In Voorraad

De PB Products Chod Hook onderscheidt zich op een aantal punten van de vele andere Chod karperhaken op de markt. Onze Chod haak is voorzien van een rechte punt waardoor deze snel zal prikken, wat bij een Chod systeem geen overbodige luxe is.BeschrijvingDe PB Products Chod haak heeft tevens een ruime bocht die ervoor zorgt dat de haak dieper kan pen..

Super strong hook

(0)
5,51€ / stuk
In Voorraad

Een haakmodel met een vlijmscherpe rechte punt die uitermate geschikt is om onder veel omstandigheden mee te vissen. Deze supersterk gesmede haak zal je in moeilijke omstandigheden nooit in de steek laten.BeschrijvingAls je de steel met 1,5 cm verlengt middels een stukje krimpkous of een Aligner zorg je voor een nog be..

Bridge beater hook

(0)
5,51€ / stuk
In Voorraad

De PB Products Bridge Beater is een uniek model. Met z’n korte steel die licht gebogen is voor extra kracht, een oersterke drilhaak. Door deze lichte buiging in de steel ontstaat een soort vleeshaak, vast is vast.BeschrijvingEen geprikte vis kan nu vol overgave worden afgedrild, door de vorm van de steel en het rechte haakoog zal deze haak niet wri..

Anti eject hook

(0)
5,51€ / stuk
In Voorraad

Deze allround haak, die is uitgevoerd met een matte, donkergrijze coating, heeft een klauwachtige vorm die ervoor zorgt dat de haak zich na de inhaking ingraaft in de bek van de karper en goed blijft zitten.BeschrijvingDe Anti Eject is door zijn relatief korte steel en klauwachtige vorm dus een echte drilhaak die veel houvast biedt. Tegelijkertijd ..

Curved KD hook

(0)
5,51€ / stuk
In Voorraad

De Curved KD karperhaak; twee namen in één. Dit model is in korte tijd zeer populair geworden en dat is niet voor niets. Met de Curved KD is het maken van de juiste KD-rigs eenvoudiger dan ooit.BeschrijvingDe vorm van deze haak maakt de rig zullen we maar zeggen. Daarnaast de sterke “Curve”. Deze maakt dat de haak zeer snel en fel indraait. En met ..

Super strong aligner

(0)
5,51€ / stuk
In Voorraad

De bekende Super Strong karperhaak voorzien van wat lichte aanpassingen. De steel van de Super Strong Aligner is iets ingekort. Hierdoor wordt de haak nog sterker en zeer geschikt voor het vissen bij obstakels waarbij er wat strakker gedrild moet worden. Door de kortere steel buigt de haak niet uit.BeschrijvingDaarnaast is de vorm aangepast aan de ..

Long shank hook

(0)
5,51€ / stuk
In Voorraad

Nu eens een echte Long Shank karperhaak. De PB Products Long Shank is voorzien van een zeer lange rechte steel. Deze lengte zorgt voor een snelle inhaking. Het rechte oog maakt dat de haak stevig in de karperbek zit en tijdens de dril niet als een “blikopener” wrikt in de bek van de karper.BeschrijvingHierdoor zal het scheuren en snijden in de bek ..

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8