UCP baitspray

Grid View:

Citrus & Ylang Ylang 60ml

(0)
6,95€ / stuk
In Voorraad

Citrus & Ylang YlangDeze baitspray is zowel geschikt voor de witvis als karpervisserij.Toepassingen: Pop ups na te flavouren. Boilies,maden,pieren,maiskorrel enz een extra boost te geven. Uw pellets van smaak en geur voorzien bij bv methodvissen. Inhoud: 60ml..

Dark Maple 60ml

(0)
6,95€ / stuk
In Voorraad

ark MapleDeze baitspray is zowel geschikt voor de witvis als karpervisserij.Toepassingen: Pop ups na te flavouren. Boilies,maden,pieren,maiskorrel enz een extra boost te geven. Uw pellets van smaak en geur voorzien bij bv methodvissen. Inhoud: 60ml..

Dream Catcher 60ml

(0)
6,95€ / stuk
In Voorraad

ream CatcherDeze baitspray is zowel geschikt voor de witvis als karpervisserij.Toepassingen: Pop ups na te flavouren. Boilies,maden,pieren,maiskorrel enz een extra boost te geven. Uw pellets van smaak en geur voorzien bij bv methodvissen. Inhoud: 60ml..

Jamaican Banana 60ml

(0)
6,95€ / stuk
In Voorraad

Jamaican bananaDeze baitspray is zowel geschikt voor de witvis als karpervisserij.Toepassingen: Pop ups na te flavouren. Boilies,maden,pieren,maiskorrel enz een extra boost te geven. Uw pellets van smaak en geur voorzien bij bv methodvissen. Inhoud: 60ml..

Juicy Peach 60ml

(0)
6,95€ / stuk
In Voorraad

Juicy PeachDeze baitspray is zowel geschikt voor de witvis als karpervisserij.Toepassingen: Pop ups na te flavouren. Boilies,maden,pieren,maiskorrel enz een extra boost te geven. Uw pellets van smaak en geur voorzien bij bv methodvissen. Inhoud: 60ml..

Scopex Butyric Acid 60ml

(0)
6,95€ / stuk
In Voorraad

Scopex Butyric AcidDeze baitspray is zowel geschikt voor de witvis als karpervisserij.Toepassingen: Pop ups na te flavouren. Boilies,maden,pieren,maiskorrel enz een extra boost te geven. Uw pellets van smaak en geur voorzien bij bv methodvissen. Inhoud: 60ml..

Seafood 60ml

(0)
6,95€ / stuk
In Voorraad

SeafoodDeze baitspray is zowel geschikt voor de witvis als karpervisserij.Toepassingen: Pop ups na te flavouren. Boilies,maden,pieren,maiskorrel enz een extra boost te geven. Uw pellets van smaak en geur voorzien bij bv methodvissen. Inhoud: 60ml..

Secret Liver 60ml

(0)
6,95€ / stuk
In Voorraad

Secret LiverDeze baitspray is zowel geschikt voor de witvis als karpervisserij.Toepassingen: Pop ups na te flavouren. Boilies,maden,pieren,maiskorrel enz een extra boost te geven. Uw pellets van smaak en geur voorzien bij bv methodvissen. Inhoud: 60ml..

Shellfish Krill 60ml

(0)
6,95€ / stuk
In Voorraad

Shellfish Krill Deze baitspray is zowel geschikt voor de witvis als karpervisserij.Toepassingen: Pop ups na te flavouren. Boilies,maden,pieren,maiskorrel enz een extra boost te geven. Uw pellets van smaak en geur voorzien bij bv methodvissen. Inhoud: 60ml..

Ultra Fruit 60ml

(0)
6,95€ / stuk
In Voorraad

Ultra FruitDeze baitspray is zowel geschikt voor de witvis als karpervisserij.Toepassingen: Pop ups na te flavouren. Boilies,maden,pieren,maiskorrel enz een extra boost te geven. Uw pellets van smaak en geur voorzien bij bv methodvissen. Inhoud: 60ml..

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10