Warning: Division by zero in /home/bvbalzr265/domains/discoverycarpline.be/public_html/storage/modification/catalog/controller/extension/module/so_listing_tabs.php on line 746 Rod hutchinson Flavours

Rod hutchinson Flavours

Grid View:

Addicted 100ml

(0)
18,90€ / stuk
In Voorraad

Addicted 100mlAddicted kan niet  worden geëvenaard of gekopieerd omdat het absoluut uniek is. De penetrante geur maakt het ideaal om te gebruiken in de meest moeilijke wateren, waar de hengeldruk enorm is.Inhoud: 100ml..

Addicted 50ml

(0)
11,90€ / stuk
In Voorraad

Addicted 50mlAddicted kan niet  worden geëvenaard of gekopieerd omdat het absoluut uniek is. De penetrante geur maakt het ideaal om te gebruiken in de meest moeilijke wateren, waar de hengeldruk enorm is.Inhoud: 50ml..

Anchovy Extract

(0)

Volumekorting

  • 3/stuks: 10,50€
11,50€ / stuks
In Voorraad

Anchovy ExtractNatuurlijk ansjovis extract. Het zit al jarenlang onder Rods ingrediënten, Dit produkt was zo goed dat Rod gevraagd werd om het te leveren aan Dynamite Baits. Zij wilden een recept met ansjovis en sardien.Inhoud: 50ml..

Anjelika

(0)

Volumekorting

  • 3/stuks: 10,50€
11,50€ / stuks
In Voorraad

AnjelikaRod Hutchinson  bereidde zijn sessie voor om in het  prachtige Les Graviers lake te gaan vissen in Frankrijk. Die in medio augustus zou plaats vinden. Rod weet dat nog heel goed, want hij had nog  nooit zo laat in de zomer gevist. Dus Rod en zijn vriend Tim probeerde een nieuwe aas te ontwikkelen. Die moest  zowel innovatief  en effectief z..

Banana Supreme 100ml

(0)
18,90€ / stuk
In Voorraad

Banana Supreme 100mlBanana supreme, duizenden vissers hebben de dodelijke doeltreffendheid ervan bewezen. Gebruik het alleen of in combinatie met andere smaken. Enkele voorbeelden van klassiekers zijn het  paar banaan-ananas, of de kant en klare trio banaan-Mango-ananas. Absoluut resistent als je het kook. Banana Supreme heeft een zeer hoge concent..

Banana Supreme 50ml

(0)
11,90€ / stuk
In Voorraad

Banana Supreme 50mlBanana supreme, duizenden vissers hebben de dodelijke doeltreffendheid ervan bewezen. Gebruik het alleen of in combinatie met andere smaken. Enkele voorbeelden van klassiekers zijn het  paar banaan-ananas, of de kant en klare trio banaan-Mango-ananas. Absoluut resistent als je het kook. Banana Supreme heeft een zeer hoge concentr..

Bream attractor 100ml

(0)
18,90€ / stuk
In Voorraad

Bream Attractor 100mlFranse vreugde voor een koi! ", dit is wat Rod zei ooit over Bream Attractor. In dit geval is het niet moeilijk te ontcijferen de Maestro's poëzie. Rod vertelt ons dat terwijl hij deze flavour aan het testen was met zijn metgezel Mark Lawson het "Bream Attractor noemde" omdat de karpers deze dag net zo gemakkelijk werden gevang..

Bream Attractor 50ml

(0)
11,90€ / stuk
In Voorraad

Bream Attractor 50mlFranse vreugde voor een koi! ", dit is wat Rod zei ooit over Bream Attractor. In dit geval is het niet moeilijk te ontcijferen de Maestro's poëzie. Rod vertelt ons dat terwijl hij deze flavour aan het testen was met zijn metgezel Mark Lawson het "Bream Attractor noemde" omdat de karpers deze dag net zo gemakkelijk werden gevange..

Chocolate Malt 100ml

(0)
18,90€ / stuk
In Voorraad

Chocolate Malt 100mlChocolate malt is de perfecte keuze om u te garanderen dat  uw aas de maximale attractie  geeft in een zeer korte tijd, zelfs in koud water. Haar zoete en intense nota komt gewoon uit een andere melkweg. Rod zegt "chocolate malt en Scopex zijn mijn magische top duo!". Wij denken dat dat genoeg is om hen in zetten in uw aas tas, ..

Chocolate malt 50ml

(0)
11,90€ / stuk
In Voorraad

Chocolate Malt 50mlChocolate malt is de perfecte keuze om u te garanderen dat  uw aas de maximale attractie  geeft in een zeer korte tijd, zelfs in koud water. Haar zoete en intense nota komt gewoon uit een andere melkweg. Rod zegt "chocolate malt en Scopex zijn mijn magische top duo!". Wij denken dat dat genoeg is om hen in zetten in uw aas tas, v..

Fruit Frenzy

(0)

Volumekorting

  • 3/stuks: 16,50€
17,50€ / stuks
In Voorraad

Fruit FrenzyEen andere van Rods langverwachte oldies. Een van de eerste ready-mades  van de jaren 80 was gebaseerd op deze flavour. Het is niet een gewone vruchten Flavour, maar meer een lichtjes zuur mengsel van fruitige oorsprong. Sinds de verschijning van Fruit Frenzy op de markt werd deze grond-brekende smaak een must-have voor elke top visser...

Maplecreme 100ml

(0)
18,90€ / stuk
In Voorraad

Maplecreme 100mlMaple Crème heeft een  zeer zoete smaak, geboren uit de genie van de heer Rod Hutchison iets meer dan 20 jaar geleden. Dit product is een echte bestseller in meren en rivieren waar vissers meestal niet goede resultaten met andere smaken krijgen. Rod suggereert om het te gebruiken met chocolade malt of Savay creme.Inhoud: 100ml..

Maplecreme 50ml

(0)
11,90€ / stuk
In Voorraad

Maplecreme 50mlMaple Crème heeft een  zeer zoete smaak, geboren uit de genie van de heer Rod Hutchison iets meer dan 20 jaar geleden. Dit product is een echte bestseller in meren en rivieren waar vissers meestal niet goede resultaten met andere smaken krijgen. Rod suggereert om het te gebruiken met chocolade malt of Savay creme.Inhoud: 50ml..

Mega Tutti Frutti 100ml

(0)
18,90€ / stuk
In Voorraad

Mega Tutti Frutti 100mlMega Tutti Frutti is bekrachtigd met een enorme actie-snelheid, dankzij haar specifieke chemische structuur. Bereikt pas na verscheidene jaren van zware veldproeven. Op deze manier is een aas  verkregen dat eenvoudig en zeer effectief is. Vandaag, meer dan twintig jaar later is hij nog steeds  niet veranderd en dit mythische ..

Mega Tutti Frutti 50ml

(0)
11,90€ / stuk
In Voorraad

Mega Tutti Frutti 50mlMega Tutti Frutti is bekrachtigd met een enorme actie-snelheid, dankzij haar specifieke chemische structuur. Bereikt pas na verscheidene jaren van zware veldproeven. Op deze manier is een aas  verkregen dat eenvoudig en zeer effectief is. Vandaag, meer dan twintig jaar later is hij nog steeds  niet veranderd en dit mythische r..

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 43