Freezerboilies

Freezerbaits 

Onze freezerbaits worden op bestelling gedraaid met verse eieren. Zo garanderen wij dat de boilies absoluut vers zijn. Na het doorgeven van uw bestelling mengen wij de mix en spreken met u af wanneer de boilies gerold worden en vervolgens opgehaald kunnen worden. Onze freezers zijn Verkrijgbaar in 16 mm en 20 mm

Fish shock

Eerst en vooral, deze boilie is een ware smaakbom. Deze maal hebben we een vismix met een zoete birdfood gecombineerd. Er werd ook een pikante toets aangegeven die je pas in de laatse fase gaat waarnemen. De combinatie van de flavours is bizar te noemen, maar bleek een echte knaller te zijn. Er werden vissen gevangen waarvan men dacht dat ze al jaren verdwenen waren. De chocolat flavour is een echte smaakdrager en proef je ook onmiddelijk in deze  boilie, de ander flavour is geheim. Dus voor de visser die eens iets anders wil is het een echte aanrader.

 

prijs per 10 kg: 6.60€

prijs per 20 kg: 6.35€

 


fish shock

 

 

Orange Frost

Deze boilie is zowel zoet als pikant. De toevoeging van zowel sinaasappel als zwarte peper is tijdens het testen een winnende combinatie gebleken. De boilie is zeer goed verteerbaar en een van de meest gevraagde van dit moment. Zoals de naam al doet vermoeden is deze boilie een echte aanrader voor gebruik bij lagere watertemperaturen, maar uiteraard ook in de andere jaargetijden prima inzetbaar. De flavour is een echte smaakdrager je proeft wat je ruikt: appelsien

 

prijs per 10 kg: 5.8€

prijs per 20 kg: 5.6€

 

orange

Green Lipped Mussel

Deze mossel boilie bestaat uit o.a.: Triple 9, mossel poeder en spirulina. Als extra "crunch" hebben we kelp en oesterschelp toegevoegd. Ideale boilie voor wanneer  de concurrentie met natuurlijk voedsel, zoals driehoeksmossels en poelslakjes groot is. Tijdens het testen op wateren met een overdadige wiergroei bewees deze boilie zijn kwaliteit. Deze boilie is een echte aanrader wanneer er veel wiergroei en natuurlijk voedsel aanwezig is. 

prijs per 10 kg: 6.50€

prijs per 20 kg: 60€

mussel

Candy Nougat

Deze boilie is een ware topper. De candy nougat is een notenboilie, dus hebben we de beste notenmelen gebruikt. Tijgernotenmeel rechtstreeks uit spanje. De meeste aasfirma's genruiken tijgernotenbloem en dat is afkomstig van het schroot van de tijgernoot en dus minderwaardig. Ons product is tijgernoten gemalen tot meel. Als flavour gebruiken we de megaspice van Rod Hutchinson. Deze is gedeeltelijk op alchol basis waardoor hij vlugger zijn attractoren gaat vrijgeven, wat een enorm voordeel is in de koudere periodes van het jaar. Zijn look is washed out waardoor het lijkt dat hij al langere tijd in het water ligt.

Ze hebben minder argwaan wat resulteert in meerdere karpers in het net.

prijs per 10 kg: 6.50€

prijs per 20 kg: 6.25€

 

 

candy nougat

 Banana Cream

Romige, naar banaan smakende yellow birdfood boilie. Licht verteerbaar en fijn van structuur. Wie heeft er tenslotte nog nooit goed gevangen met banaan? De favoriet van een van onze fieldtesters.

In banaan zit er een stof die de de karper doet azen, daardoor is de banana cream zo populair.

Uit verschillende  testen is gebleken dat deze boilie het ganse jaar inzetbaar is en dat er bijna geen aasdressuur op komt.

 

prijs per 10 kg: 6.40€

prijs per 20 kg: 6.15€

 

banaan

Scopex Nutty

Een uitstekende boilie die is gemaakt van de beste notenmelen. O.a. tijgernoten- en pindameel,lactose  werden in een hoog percentage toegevoegd. Deze zoete boilie heeft een grove structuur die de attractoren mooi vrijlaat. Door de diverse olie-houdende ingredienten, is deze uitermate geschikt bij hogere watertemperaturen. Om het extra attractief te maken hebben we er tijgernootextract aan toegevoegd en deze lekt mooi uit in de warmere waterlagen. Het is een grove structuur maar is ook nodig om onze attractoren mooi vrij te kunnen laten eens ze in het water komen.Pobeer deze boilie eens te vissen in combinatie met echte tijgernoten. U zult versteld staan van het resultaat. Dit is mijn favoriete boilie in de zomer. 

prijs per 10 kg: 6.20€

prijs per 20 kg: 5.95€

scopex nutty

 Red fish spice

Een andere vismeelboilie in ons assortiment is de Red fish spice. Een unieke combinatie van verschillende vismelen, robin red en Indische kruiden maken deze boilie tot een van de betere op de hedendaagse markt. Is één vande eerste boilies die we hebben uitgebracht en is nog steeds zeer gewild. Deze boilie doet zowel zijn werk op grote waterenen kleine wateren.

prijs per 10 kg: 6.30€

prijs per 20 kg: 6.00€

 

 

 


red fish spice

     

Magic berry:

is op basis van oranje birdfood waar een hoge percentage melkpoeders en zoetstoffen is aangebracht. Is een zeer zoete fruitige boilie.

De combinatie van de 3 soorten flavours is een echt succes gebleken, deze is de echte kaskraker onder onze fruitige bollen.

Deze boilie bevat werkelijk alles, zoete bisquit en koekjesmeel voor een extra zoete toets,oesterschelpen voor het crunchy effect en dan nog niet te spreken van het fruitige eiervoer en dextrose.

Is een echte smaakbom.

 

prijs per 10 kg: 6.25€

prijs per 20 kg: 6.00€

 

magic berry

  

Milky cream & Scopex:

Deze boilie heeft zijn intrede niet meer nodig, de vissen die daar al op gevangen zijn is ontelbaar. Hij is altijd en overal inzetbaar.

Door gebruik te maken van zeer hoge dosage tarwezemelen is hij extreem goed verteerbaar. je kunt er zelfs succesvolle voercampagne mee starten in de winter. Zowel de flavour,grondstoffen als sweetner zijn gekozen om die melkachtige toets zoveel mogelijk naar voren te laten komen. Er is enkel een nadeel aan deze boilie, dat zijn slapeloze nachten.

 

prijs per 10 kg: 6.65€

prijs per 20 kg: 6.40€

 

cream scopex

 

  

Thai chicken:

Deze boilie is uniek in zijn soort. In deze boilie zit meer dan 2 jaar research en verschillende test fasen. Het idee was om een unieke vleesboilie te creeren die geen gelijke kent.

Tenslotte zijn we gekomen op kippenmeel, opgepast geen gewoon kippenmeel maar gesproeidroogd kippenmeel waar achteraf nog proteien aan toegevoegd werden. Dit in combinatie met onze batman kruidenmengeling bleek een echte smaakbom te zijn. Om het plaatje compleet te maken hebben we er secret agent en liquid liver van Rod Hutchinson aan toegevoegd. Opgepast doordat we oplosbare producten hebben gebruikt, lost deze boilie sneller zijn attractoren en wordt hij sneller broos dan andere boilies. Op kanalen is dit een ware killer gebleken.

Hij is één van mijn favorieten op wateren waar veel aasdressuur is.

 

prijs per 10 kg: 7.75€

prijs per 20 kg: 7.45€

thai chicken

Contacteer ons
Discovery Carpline
Kleine Molenstraat 25
8380 Dudzele
Belgiƫ

Gsm: 0475/36 44 82
info@discoverycarpline.be
BTW BE 0803 006 679
Openingsuren
ma: 17u30 - 21u
di: 17u30 - 21u
wo: 17u30 - 21u
do: 17u30 - 21u30
vr: 17u30 - 21u
za: 8u - 21u
zo / feestdagen: 9u - 12u
Discovery Carpline Kleine Molenstraat 25 8380 Dudzele Stratenplan Gsm: 0475/36 44 82 info@discoverycarpline.com BTW BE 0803 006 679