Freezerboilies

Freezerbaits 

Onze freezerbaits worden op bestelling gedraaid met verse eieren. Zo garanderen wij dat de boilies absoluut vers zijn. Na het doorgeven van uw bestelling mengen wij de mix en spreken met u af wanneer de boilies gerold worden en vervolgens opgehaald kunnen worden. Onze freezers zijn Verkrijgbaar in 16 mm en 20 mm

Explosion

Deze boilie is uitermate geschikt voor wanneer u korte sessie vist en niet of nauwelijks voorvoerd. De specifieke kenmerken van deze boilie zorgen ervvoor dat er een enorme aantrekkingskracht vanuit gaat. De unieke combinatie van 17 verschillende kruiden maken het gebruik van flavour overbodig. De basis van deze boilie is een birdfoodmix. Sommige klanten voegen er soms vismeel aan toe in combinatie met een zachte fruitflavour zoals mango of peach.

Prijs vanaf 10kg :6.5€

prijs vanaf 20kg: 6.25€

 


eplosion

 Fish shock

 

 

 

 

 

 

 


Secret Liver Spice

 

 

Een kruidige lever boilie waar we ons pure lever poeder aan hebben toegevoegd. De vezels, zaden en kelp zorgen ervoor dat de boilie een open structuur heeft, goed verteerbaar is en zijn attractoren mooi in het water loslaat. Deze is het hele jaar inzetbaar, maar komt het best tot zijn recht bij lagere watertemperaturen.

prijs vanaf 10kg: 5.4€

prijs vanaf 20kg: 5.25€Orange Frost

 

Deze boilie is zowel zoet als pikant. De toevoeging van zowel sinaasappel als zwarte peper is tijdens het testen een winnende combinatie gebleken. De boilie is zeer goed verteerbaar en een van de meest gevraagde van dit moment. Zoals de naam al doet vermoeden is deze boilie een echte aanrader voor gebruik bij lagere watertemperaturen, maar uiteraard ook in de andere jaargetijden prima inzetbaar.

prijs vanaf 10kg: 5.6€

prijs vanaf 20kg: 5.4€

 Green Lipped Mussel

 

Deze mossel boilie bestaat uit o.a.: Triple 9, mossel poeder en spirulina. Als extra "crunch" hebben we kelp en oesterschelp toegevoegd. Ideale boilie voor wanneer  de concurrentie met natuurlijk voedsel, zoals driehoeksmossels en poelslakjes groot is. Tijdens het testen op wateren met een overdadige wiergroei bewees deze boilie zijn kwaliteit. Deze boilie is een echte aanrader wanneer er veel wiergroei en natuurlijk voedsel aanwezig is.

prijs vanaf 10kg: 6€

prijs vanaf 20kg: 5.8€

  Candy Nougat:

Deze boilie is een ware topper. Hij bestaat uit een notenmix die licht verteerbaar is zodat hij het ganse jaar inzetbaar is, daarop werden er flavours en additieven van Rod Hutchinson aan toegevoegd.

Het is een zoete boilie met en zachte amandelgeur vandaar ook de naam Candy nougat.                                                                                                                                                      Let op de kleur,in het water is het precies of dat hij al gedurende enige tijd in het water ligt en al uitgewassen is. Daardoor heeft de karper minder argwaan.

Het is één van de duurdere boilies uit het gamma maar zijn geld maar dan waard. Deze boilie is de favoriet van vele testvissers op moeilijke wateren.

prijs vanaf 10kg: 6.25€

prijs vanaf 20kg:  6€Shellfish/Krill Witch

Deze boilie is een combinatie van zéér hoogwaardige Lt-vismelen en birdfoods. Verrijkt met topproducten zoals o.a.: Lt-triple 999, predigested vismeel, spirulina en super prime antarctic krill. Verder wordt de boilie op smaak en geur gebracht met shellfish sense appeal en fish with van Keen Carp. Alsook werd er liquid krill van northern baits aan toegevoegd. Deze liquid krill is ook de enige echte, deze krill is ook los verkrijgbaar zodat je deze boilie nog extra soaken in deze vloeistof. je zal versteld staan.

prijs vanaf 10kg: 6.25€

prijs vanaf 20kg:  6€Banana Cream

 

Romige, naar banaan smakende yellow birdfood boilie. Licht verteerbaar en fijn van structuur. Wie heeft er tenslotte nog nooit goed gevangen met banaan? De favoriet van een van onze fieldtesters. In banaan zit er een vloeistof die een positieve reactie geeft aan de karper, daardoor is deze banana cream zo populair. Uit verschillende testen is gebleken dat deze boilie het ganse jaar inzetbaar is en dat er geen aasdresuur op komt.

prijs vanaf 10kg:6.25€

prijs vanaf 20kg:  6€ Cheese Black pepper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 Scopex nutty

Een uitstekende boilie die is gemaakt van de beste notenmelen. O.a. tijgernoten- en pindameel werden in een hoog percentage toegevoegd. Deze zoete boilie heeft een grove structuur die de attractoren mooi vrijlaat. Door de diverse olie-houdende ingredienten, is deze uitermate geschikt bij hogere watertemperaturen. Pobeer deze boilie eens te vissen in combinatie met echte tijgernoten. U zult versteld staan van het resultaat. Het is een grove boilie maar is ook nodig om onze attractoren te kunnen vrijgeven. Dit is mijn favoriete boilie in de zomer.

prijs vanaf 10kg: 5.6€

prijs vanaf 20kg:  5.4€  Red Fish Spice

Een andere vismeelboilie in ons assortiment is de Red fish spice. Een unieke combinatie van verschillende vismelen, robin red en Indische kruiden maken deze boilie tot een van de betere op de hedendaagse markt. Is één van de eerste boilies die we hebben uitgebracht en is nog steeds zeer gewild. Deze boilie  is zowel geschikt voor grote meren als kleine wateren.

prijs vanaf 10kg: 5.5€

prijs vanaf 20kg:  5.25€Trouvit black currant

Een trouvitboilie met de geur van zwarte bessen. Een bijzondere, maar uiterst effectieve combinatie. Deze haast zwarte vis-fruit boilie heeft zowel instant als bij voercampagnes zeer goede resultaten opgeleverd. Deze combinatie is een echte winner op kanalen en rivieren.

prijs vanaf 10kg: 5.2€

prijs vanaf 20kg:  5€ 

Tigernut:

 

Een uitstekende boilie die is gemaakt van de beste notenmelen. O.a. tijgernoten- en pindameel werden in een hoog percentage toegevoegd. Deze zoete boilie heeft een grove structuur die de attractoren mooi vrijlaat. Door de diverse olie-houdende ingredienten, is deze uitermate geschikt bij hogere watertemperaturen. Pobeer deze boilie eens te vissen in combinatie met echte tijgernoten. U zult versteld staan van het resultaat. Als flavour hebben we de Tigernut gebruikt.

prijs vanaf 10kg: 6.25€

prijs vanaf 20kg:  6€  

Peach:

Is een zeer fruitige boilie gemaakt van rode birdfood waaraan één van de beste peach flavours is aan toegevoegd.

alsook is er sweetner aan toegevoegd zodat hij onweerstaanbaar is. Op verschillende waters heeft deze het verschil gemaakt tussen blanken of succes.

prijs vanaf 10kg: 5.5€

prijs vanaf 20kg:  5.25€

 

 

peach

 

Garlic:

 

 

Wie kent er garlic niet, sommige vissers zweren bij deze combinatie namelijk look op een vismix. Het is een echte stinkerd je bent gewaarschuwd.

Aan de vismix werd er ook lookgranulaat en kruidenmengeling aan toegevoegd zodat de sterke geur en smaak mooi in evenwicht zijn. Geliev deze buiten uw tent te bewaren,u bent gewaarschuwd.

prijs vanaf 10kg: 6€

prijs vanaf 20kg:  5.8€

   

 

 

 

 
Contacteer ons
Discovery Carpline
Kleine Molenstraat 25
8380 Dudzele
Ligging
Gsm: 0475/36 44 82
info@discoverycarpline.be
BTW BE 0803 006 679
Openingsuren
ma: 17u30 - 21u
di: 17u30 - 21u
wo: 17u30 - 21u
do: 17u30 - 21u30
vr: 17u30 - 21u
za: 8u - 21u
zo / feestdagen: 9u - 12u
Discovery Carpline Kleine Molenstraat 25 8380 Dudzele Stratenplan Gsm: 0475/36 44 82 info@discoverycarpline.com BTW BE 0803 006 679