Freezerboilies

Freezerbaits 

Onze freezerbaits worden op bestelling gedraaid met verse eieren. Zo garanderen wij dat de boilies absoluut vers zijn. Na het doorgeven van uw bestelling mengen wij de mix en spreken met u af wanneer de boilies gerold worden en vervolgens opgehaald kunnen worden. Onze freezers zijn Verkrijgbaar in 16 mm en 20 mm.

Prijs per kg vanaf € 4,75

Prijs per kg vanaf 20 kg € 4,25

Explosion

Deze boilie is uitermate geschikt voor wanneer u korte sessie vist en niet of nauwelijks voorvoerd. De specifieke kenmerken van deze boilie zorgen ervvoor dat er een enorme aantrekkingskracht vanuit gaat. De unieke combinatie van 17 verschillende kruiden maken het gebruik van flavour overbodig.

 

Explosion

Spanisch Smoked Pepper

 

Deze boilie wordt gemaakt met o.a. rode birdfood, waaraan robin red, indishe kruiden en CSL wordt toegevoegd, In combinatie met een robin red flavour is dit een echte winner.

 

robin red

Secret Liver Spice

Een kruidige lever boilie waar we ons pure lever poeder aan hebben toegevoegd. De vezels, zaden en kelp zorgen ervoor dat de boilie een open structuur heeft, goed verteerbaar is en zijn attractoren mooi in het water loslaat. Deze is het hele jaar inzetbaar, maar komt het best tot zijn recht bij lagere watertemperaturen.

 

Secret Liver Spice

Orange Frost

Deze boilie is zowel zoet als pikant. De toevoeging van zowel sinaasappel als zwarte peper is tijdens het testen een winnende combinatie gebleken. De boilie is zeer goed verteerbaar en een van de meest gevraagde van dit moment. Zoals de naam al doet vermoeden is deze boilie een echte aanrader voor gebruik bij lagere watertemperaturen, maar uiteraard ook in de andere jaargetijden prima inzetbaar.

 

Orange Frost

Green Lipped Mussel

Deze mossel boilie bestaat uit o.a.: Triple 9, mossel poeder en spirulina. Als extra "crunch" hebben we kelp en oesterschelp toegevoegd. Ideale boilie voor wanneer  de concurrentie met natuurlijk voedsel, zoals driehoeksmossels en poelslakjes groot is. Tijdens het testen op wateren met een overdadige wiergroei bewees deze boilie zijn kwaliteit.

 

Green Lipped Mussel

 Candy Nougat:

Deze boilie is een ware topper. Hij bestaat uit een notenmix die licht verteerbaar is zodat hij het ganse jaar inzetbaar is, daarop werden er flavours en additieven van Rod Hutchinson aan toegevoegd.

Het is een zoete boilie met en zachte amandelgeur vandaar ook de naam Candy nougat.                                                                                                                                                                                                                                                     Let op de kleur,in het water is het precies of dat hij al gedurende enige tijd in het water ligt en al uitgewassen is. Daardoor heeft de karper minder argwaan.

Het is één van de duurdere boilies uit het gamma maar zijn geld maar dan waard. Deze boilie is de favoriet van vele testvissers op moeilijke wateren.

 

 

candy nougat

Shellfish/Krill Witch

Deze boilie is een combinatie van zéér hoogwaardige Lt-vismelen en birdfoods. Verrijkt met topproducten zoals o.a.: Lt-triple 999, predigested vismeel, spirulina en super prime antarctic krill. Verder wordt de boilie op smaak en geur gebracht met shellfish sense appeal en fish with van Keen Carp.

 

Shellfish Krill Witch

Banana Cream

Romige, naar banaan smakende yellow birdfood boilie. Licht verteerbaar en fijn van structuur. Wie heeft er tenslotte nog nooit goed gevangen met banaan? De favoriet van een van onze fieldtesters.

 

Banana Cream

Strawberry

Als basis voor deze boilie hebben we onze rode birdfood mix gekozen. Hier hebben we o.a. robin red, eivoer en koekjesmeel aan toegevoegd. Deze combinatie van ingredienten zorgen voor een grove structuur die licht verteerbaar is. De toeving van aardbeienflavour van Keencarp zorgt voor een zoete, fruitige boilie met een hoge aantrekkingskracht.

 

Strawberry

Fruits Of The Forest

Deze boilie heeft dezelfde basis als de Strawberry, maar hebben we nu gekozen voor de zoete, romige bosbessen flavour van Keencarp.

 

 

Fruits of the forest

Tropical Fruit

De basis is een combinatie van gele en rode birdfood voorzien van extra robin red en een unieke flavour mengeling van o.a. banaan en pineapple. Deze combinatie heeft zijn vangkracht bewezen op diverse moeilijke en zwaar beviste wateren.

 

Tropical Fruit

Nutty Mix

Een uitstekende boilie die is gemaakt van de beste notenmelen. O.a. tijgernoten- en pindameel werden in een hoog percentage toegevoegd. Deze zoete boilie heeft een grove structuur die de attractoren mooi vrijlaat. Door de diverse olie-houdende ingredienten, is deze uitermate geschikt bij hogere watertemperaturen. Pobeer deze boilie eens te vissen in combinatie met echte tijgernoten. U zult versteld staan van het resultaat.

 

Nutty

Turkish Mokka

Zoals men in Turkije al lang weet, heeft koffie een positieve invloed op mensen. Deze wetenshap hebben wij verwerkt in onze boilie en ook de karper kan deze "drug" niet weerstaan. De boilie is goed verteerbaar, heeft een grove structuur en een onweerstaanbare zoete, romige mokkasmaak.

 

Turkish Mokka

Squid Salmon

Deze boilie bestaat verschillende vismelen, o.a. LT-vismeel en trouvit. De toevoeging van enkele zeer specifieke attractoren zorgen voor een boilie met een zeer uitgesproken geur en smaak. De squidflavour van Keencarp completeerd het geheel.

Squid Salmon

Red Fish Spice

Een andere vismeelboilie in ons assortiment is de Red fish spice. Een unieke combinatie van verschillende vismelen, robin red en Indische kruiden maken deze boilie tot een van de betere op de hedendaagse markt.

 

Red Fish Spice

Trouvit black currant

Een trouvitboilie met de geur van zwarte bessen. Een bijzondere, maar uiterst effectieve combinatie. Deze haast zwarte vis-fruit boilie heeft zowel instant als bij voercampagnes zeer goede resultaten opgeleverd.

Trouvit/Black currant

 

Tigernut:

Een uitstekende boilie die is gemaakt van de beste notenmelen. O.a. tijgernoten- en pindameel werden in een hoog percentage toegevoegd. Deze zoete boilie heeft een grove structuur die de attractoren mooi vrijlaat. Door de diverse olie-houdende ingredienten, is deze uitermate geschikt bij hogere watertemperaturen. Pobeer deze boilie eens te vissen in combinatie met echte tijgernoten. U zult versteld staan van het resultaat. Als flavour hebben we de Tigernut gebruikt.

Tigernut

  

Peach:

Is een zeer fruitige boilie gemaakt van rode birdfood waaraan één van de beste peach flavours is aan toegevoegd.

alsook is er sweetner aan toegevoegd zodat hij onweerstaanbaar is. Op verschillende waters heeft deze het verschil gemaakt tussen blanken of succes/

peach

 

Garlic:

Wie kent er garlic niet, sommige vissers zweren bij deze combinatie namelijk look op een vismix. Het is een echte stinkerd je bent gewaarschuwd.

Aan de vismix werd er ook lookgranulaat en kruidenmengeling aan toegevoegd zodat de sterke geur en smaak mooi in evenwicht zijn.

 

garlic

 

Secret fruit:

De naam zegt het al SECRET maar ik kan je wel iets vertellen. Hij bestaat uit de gele en rode birdfood,is zeer zoet en als flavour hebben we één van de gekendste flavours van Rod Hutchinson gebruikt.

Hij werd oorspronkelijk ontworpen als winterboilie omdat zijn kleur en geur zeer attractief zijn in de koudere periodes.

Succes gegarandeerd. 

secret fruit

 

 

 

 

 
Contacteer ons
Discovery Carpline
Kleine Molenstraat 25
8380 Dudzele
Ligging
Gsm: 0475/36 44 82
info@discoverycarpline.be
BTW BE 0803 006 679
Openingsuren
ma: 17u30 - 21u
di: 17u30 - 21u
wo: 17u30 - 21u
do: 17u30 - 21u30
vr: 17u30 - 21u
za: 8u - 21u
zo / feestdagen: 9u - 12u
Discovery Carpline Kleine Molenstraat 25 8380 Dudzele Stratenplan Gsm: 0475/36 44 82 info@discoverycarpline.com BTW BE 0803 006 679